Geplaatst op

De leukste wijnbars van Utrecht! Waar moet je zeker een glas wijn gaan drinken?

Utrecht eten bestellen

De leukste wijnbars van Utrecht

Ben je op zoek naar een leuke plek om een goed glas wijn te drinken in Utrecht? Wij zetten een aantal wijnbars in het centrum van Utrecht voor je op een rij!

Rubens Proeflokaal

Rubens Proeflokaal is sowieso de kleinste wijnbar van Utrecht, maar dat zorgt voor een mooie intieme sfeer én veel persoonlijke aandacht. Bij het wijncafé aan de Nieuwegracht hebben ze een uitgebreide collectie wijnen en flessen port. Door de persoonlijke aandacht en de wijnkennis leggen ze met alle liefde alles uit over de wijn die je in je glas krijgt. Heb je geen zin in wijn? Je kunt hier ook altijd een mooi glas bier, whisky of jenever krijgen!

Waar zit Rubens Proeflokaal?

Rubens Proeflokaal ligt aan de rand van het centrum, aan de Nieuwegracht 197. Ze hebben een klein terras buiten.

Wijnbar Lefebvre

Lefebvre is de bekendste wijnbar van Utrecht en ligt op het bekendste plein: de Neude. Op het terras (en in de winter in het wijncafé zelf) kun je perfect genieten van een goed glas wijn. Wat je zeker niet moet missen bij Lefebvre in Utrecht? De heerlijke borrelhappen die ze hebben! Buiten de charcuterie en de bitterballen zijn de Japanse yakitori een echte aanrader om van te genieten! Bijvoorbeeld bij een goed glas riesling of grüner veltliner.

Wat is het adres van wijnbar Lefebvre?

Deze Utrechtse wijnbar zit aan de Neude 2 in Utrecht. De ideale plek als je met de trein naar Utrecht komt, want Lefebvre zit op 10 minuten van station Utrecht Centraal.

Wijnbar VinVin

Vinvin is de eerste wijnbar in Utrecht en ligt net zoals Lefebvre in het centrum van Utrecht op loopafstand van het station Utrecht Centraal. Op de muur aan de rechterkant staan alle wijnen die ze schenken bij VinVin.

Waar zit Wijnbar VinVin in Utrecht?

Wijnbar VinVin ligt aan de Predikherenstraat 19, dat is een zijstraat van de Neude.

Wil je nog meer genieten van kleine flessen wijn en eten? Volg ons op Instagram! Op Instagram houden we je op de hoogte over alles van Halfes en geven je inspiratie om nog meer te genieten!

Heb je zin in een kleine flessen wijn?