Oui! Jullie willen graag een Digitale Wijnproeverij!

Wijnproeverij

1. We bellen

We bellen even om te kijken wat jullie wensen precies zijn. Daarnaast bepalen we het moment van de wijnproeverij, bijvoorbeeld vrijdagmiddag om 17h30. Bij ons kost een wijnproeverij 27.99 per persoon (excl. btw en bezorging). Je mag ons ook meteen bellen! Dit is ons telefoonnummer: +31 6 10 60 65 59

Wijnproeverij

2. Welke wijnen?

Natuurlijk moet alles kloppen en daarom hebben we geen standaardselectie wijnen voor een Digitale Wijnproeverij. We willen namelijk dat de wijnen bij jullie passen. We doen Online Wijnproeverijen van 4 of 6 wijnen. Iedereen krijgt een eigen pakket met kleine flessen wijn toegestuurd. Samen bepalen wat het beste past voor jullie Virtuele Wijnproeverij.

3. Borrelplank bij?

Van een Virtuele Wijnproeverij krijg je vaak heel veel trek! Voor 8.00 euro per persoon regelen we er voor jullie ook een borrelplank bij. Ook hierbij kijken we naar wat het beste past. Vegetarisch, vegan of andere eetwensen zijn geen probleem. 

4. Wijnproeverij

Hét moment is daar, de Online Wijnproeverij begint! Per Virtuele Wijnproeverij bekijken we via welk platform (Zoom, Teams, Webex, etc) we het gaan doen. Wij zorgen dat iedereen een wijnpakket thuis ontvangt. Alcoholvrij? Geen probleem, daar hebben we mooie alternatieven voor!

Wijnproeverij, vrijmibo & wijnbar online én fysiek

Naast Online Wijnproeverijen doen we ook geslaagde vrijmibo’s en borrels. De leukste wijnervaringen waar en wanneer het jullie uitkomt. Heel veel is mogelijk! 

Wat doen we allemaal?

  • Wijnproeverijen op locatie
  • Online Wijnproeverijen
  • Vrijmibo’s
  • Borrels bij je thuis

Voor Digitale Wijnproeverijen zorgen we dat iedereen een eigen wijnpakket thuis ontvangt. Voor een Virtuele Wijnproeverij hebben we ongeveer een week nodig om alle pakketten goed bij iedereen te bezorgen. Een hybride proeverij, waarbij een deel op kantoor is en een ander deel thuis of over de grens? Geen probleem!

In het kort

  • Via het platform dat jullie willen
  • 6 tot 400 personen
  • In het Engels, Nederlands of Duits
  • Sommeliers die de wijnboeren kennen
  • Mooie wensen? Wij denken mee!
  • Last minute te boeken
 

Met wie ga je proeven?

Sommeliers. Eigenlijk komt het woord sommelier van het Franse woord voor keldermeester. 

Wijnproeverij Marit

Marit

Vintage 1992

Favo wijn Château Terre Fauve Chats

Favo snack van de borrelplank kaas. Is er een ander antwoord mogelijk? Ooit met heerlijke wijnen in aanraking gekomen en nu doet ze er alles aan om er meer over te leren. Ze is bezig om vinoloog te worden.

Wijnproeverij Jasper

Jasper

Vintage 1993

Favo wijn Teoria Reserva

Favo snack van de borrelplank pâte en bedacht ooit op de bank in z’n studentenhuis dat kleine flessen wijn af en toe praktisch zijn. Hij ontdekt iedere dag iets nieuws in de wondere wereld van wijn.

 

 

Hebben jullie zin in
een wijnproeverij?

Helemaal leuk! Wil je deze week een last minute wijnproeverij? Dat kan, wil je ons dan bellen? Dan regelen we het direct! Goed om te weten: een wijnproeverij is bij ons 27.99 euro per persoon (excl. btw) en een borrelplank is 8.00 euro. Bekijk onze Instagram of onze Facebook om alvast een voorproefje te krijgen. Wil je alvast kijken naar de wijnen die we schenken?

Wijnproeverij Jasper

Heb je liever direct contact?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. We leggen je graag alles uit over onze wijnproeverijen! 

+31 6 10 60 65 59

Willen jullie een wijnproeverij?

Als je hier je gegevens achterlaat, nemen wij vandaag of morgen contact met je op.