Oui! Jullie willen graag een Wijnproeverij!

Wijnproeverij

1. We bellen

We bellen even om te kijken wat jullie wensen precies zijn. Daarnaast bepalen we het moment van de wijnproeverij: bijvoorbeeld vrijdagmiddag om 17h30 bij jullie op kantoor. Bij ons kost een wijnproeverij 27.99 per persoon (excl. btw). Je mag ons ook meteen bellen! Dit is ons telefoonnummer: +31 6 10 60 65 59

Wijnproeverij

2. Welke wijnen?

Natuurlijk moet alles kloppen en daarom hebben we geen standaardselectie wijnen voor een wijnproeverij. We willen namelijk dat de wijnen bij jullie passen. Natuurlijk nemen we altijd de door ons geïmporteerde wijnen mee van de mooiste wijnboeren.

3. Borrelplank bij?

Van een wijnproeverij krijg je vaak heel veel trek! Graag regelen we er voor jullie ook een borrelplank bij. Ook hierbij kijken we naar wat het beste past. Vegetarisch, vegan of andere eetwensen zijn geen probleem.

4. Le moment suprême: de wijnproeverij

Hét moment is daar. We zorgen dat we op tijd bij jullie zijn om alles klaar te zetten en de borrelplanken fotogeniek zijn. In twee uur proeven we alle wijnen en nemen we jullie mee naar de mooiste wijngaarden van de wereld. Aan het einde nemen we alle glazen weer mee. De flessen die over zijn, daar kunnen jullie vast een mooie oplossing voor vinden!

Wijnproeverij, vrijmibo & wijnbar online én fysiek

Naast wijnproeverijen doen we ook geslaagde vrijmibo’s en serveren we ook wijn bij feesten en borrels. Zijn jullie een internationaal team? Dan is onze online wijnproeverij heel praktisch! Heel veel is mogelijk! 

Wat doen we allemaal?

 • Wijnproeverijen op locatie
 • Online Wijnproeverijen
 • Vrijmibo’s
 • Borrels bij je thuis

Voor Digitale Wijnproeverijen zorgen we dat iedereen een eigen wijnpakket thuis ontvangt. Voor een Digitale Wijnproeverij hebben we een paar dagen nodig om alle pakketten op tijd bij iedereen te bezorgen. Hebben jullie collega’s in het buitenland? Geen probleem!

In het kort

 • 6 tot 400 personen
 • Overal in Nederland & België
 • De mooiste wijnen uit Europa
 • Uitgebreide borrelplanken
 • Sommeliers die de wijnboeren goed kennen
 • Special plans? Wij denken mee!
 • In het Nederlands, Engels of Duits
 • Ook last minute

 

Met wie ga je proeven?

Sommeliers. Eigenlijk komt het woord sommelier van het Franse woord voor keldermeester. 

Wijnproeverij Marit

Marit

Vintage 1992

Favo wijn Château Terre Fauve Chats

Favo snack van de borrelplank kaas. Is er een ander antwoord mogelijk? Ooit met heerlijke wijnen in aanraking gekomen en nu doet ze er alles aan om er meer over te leren. Ze is bezig om vinoloog te worden.

Wijnproeverij Jasper

Jasper

Vintage 1993

Favo wijn Teoria Reserva

Favo snack van de borrelplank pâte en bedacht ooit op de bank in z’n studentenhuis dat kleine flessen wijn af en toe praktisch zijn. Hij ontdekt iedere dag iets nieuws in de wondere wereld van wijn.

 

Hebben jullie zin in
een wijnproeverij?

Helemaal leuk! Wil je deze week een last minute wijnproeverij? Dat kan, wil je ons dan bellen? Dan regelen we het direct! Goed om te weten: een wijnproeverij is bij ons 27.99 euro per persoon (excl. btw) en een borrelplank is 8.00 euro. Bekijk onze Instagram of onze Facebook om alvast een voorproefje te krijgen. Wil je alvast kijken naar de wijnen die we schenken?

Wijnproeverij Jasper

Heb je liever direct contact?

Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen. We leggen je graag alles uit over onze wijnproeverijen! 

+31 6 10 60 65 59

Willen jullie een wijnproeverij?

Als je hier je gegevens achterlaat, nemen wij vandaag of morgen contact met je op.