Online Wijnproeverijen

Ben je op zoek naar een geweldig wijnproeverij waarbij je wijnen, smaken en druivensoorten gaat ontdekken die je nog nooit hebt geproefd? Wij helpen je heel erg graag met het neerzetten van een unieke ervaring! Van wijnproeverij met collega’s na een heidag tot  wijncafé in je achtertuin of bij jullie op het dakterras: wij regelen alles!

  • Unieke wijnen
  • De leukste sommeliers
  • Een geslaagd event

WijnProeverij/borrel met kantoor

Borrel met vrienden

 

Natuurlijk kunnen we ook een digitale wijnproeverij of hybride proeverij (waarbij een aantal mensen online mee doen en een aantal fysiek aanwezig zijn). 

Digitale wijnproeverijen

Digitale wijnproeverijen via Zoom of Skype zijn in deze periode van het Corona-virus wel goed mogelijk. Is dit een leuke digitale acitiviteit voor je vriendengroep, jaarclub of dispuut? Als je ons een e-mail stuurt via bonjour@halfes.nl sturen wij je binnen een dag een reactie over de mogelijkheden.

Online Wijnproeverij digitale wijnproeverij jasper smit

Hoe werkt een Online Wijnproeverij?

  1. We plannen een datum en tijd in voor de Online Wijnproeverij die we via Teams, Zoom of Hangout geven.
  2. We selecteren met elkaar de wijnen, op basis van de doelgroep en het beschikbare budget. Hierna ontvangen we graag de adressen zodat we alle pakketten ruim op tijd (bij voorkeur 2 weken voor de geplande datum) kunnen bezorgen.
  3. Op de afgesproken tijd komen we in de meeting om de wijnproeverij te organiseren.

Meestal zijn we met een Online Wijnproeverij een uur tot anderhalf uur bezig. Tijdens de Digitale Wijnproeverij proeven we 4, 5 of 6 verschillende kleine flessen wijn. Wil je alvast een voorproefje van de wijnen? Kijk naar ons assortiment met kleine flessen wijn

Stuur ons een e-mail of bel Halfes op 06 10 60 65 59.

Kan de virtuele wijnproeverij ook in het Engels?

Zeker! Onze sommeliers spreken vloeiend Engels. Dat is geen probleem! 

Ook organiseren wij wijnproeverijen voor consumenten. Bijvoorbeeld onze komende wijnproeverij op Koningsdag om 16h00