Wijnfestivals & wijnproeverijen

Wegens het Corona-virus is een groot aantal evenementen afgelast. Zo ook een aantal wijnevenementen en wijnfestival waaraan Halfes in 2020 mee zou gaan doen. Na deze periode gaan doen we weer mee aan een aantal evenementen. Hier houden we jullie op de hoogte. Daarnaast houden we jullie op de hoogte via onze socials en onze nieuwsbrief. In Nederland zijn er vaak wijnproeverijen en wijnfestivals waar je lekkere wijnen kunt proeven. De perfecte kans om verschillende wijnen te proeven en om te kijken welke wijn lekker is. Halfes staat ook op een aantal wijnproeverijen en wijnfestival in 2020. Vaak kun je bij wijnevenementen ook een hapje eten. Naast een aantal door organisaties georganiseerde wijnevenementen organiseren wij zelf ook een aantal wijnproeverijen. Tijdens onze eigen proeverijen laten we je de mooiste wijnen uit bijvoorbeeld Italië, Portugal, Frankrijk en Spanje proeven. De wijnen die wij schenken zijn uniek. Daarnaast nemen wij altijd een iconische wijn mee.

Digitale wijnproeverijen

Digitale wijnproeverijen via Zoom of Skype zijn in deze periode van het Corona-virus wel goed mogelijk. Is dit een leuke digitale acitiviteit voor je vriendengroep, jaarclub of dispuut? Als je ons een e-mail stuurt via [email protected] sturen wij je binnen een dag een reactie over de mogelijkheden.

Als het weer mogelijk is doen wij weer wijnproeverijen aan huis of op kantoor. Is een borrel door ons verzorgd iets voor bij jou thuis of op kantoor? Je kunt ons hiervoor altijd een e-mail sturen naar [email protected]