De beste flessen wijn voor in het restaurant, wijnbar & wijnwinkel

Bonjour! Naast onze online webwinkel voor de lekkerste kleine flessen wijn zijn wij ook importeur van flessen wijn voor de horeca, wijnwinkels en slijterijen. Waar wij ons bij consumenten richten op unieke kleine flessen wijn richten wij ons voor de horeca en wijnwinkels op onze unieke wijnen in normaal formaat. Met onze wijnen willen we niet alleen jullie gasten laten genieten en verbazen, met onze wijnen laten we ook jullie sommelier en kelners nog meer genieten.

Bel ons op 06 10 60 65 59 en we vertellen je alles over onze wijnen!

Kleine flessen van 375ml flessen en 75oml flessen wijn voor de horeca 

Wij zijn een kleine flessen wijngroothandel en leveren zakelijk zowel kleine flesjes wijn van 375ml en normale flessen van 750ml. Onze flessen wijn importeren we zelf uit Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Duitsland. Ook hebben we wijn uit Nederland in normale én kleine flessen. Een leuk cadeau als relatiegeschenk, voor in je winkel of voor op je wijnkaart. Wij bezorgen de volgende werkdag gratis.

Wij helpen bij het samenstellen van de wijnkaart voor je restaurant

Natuurlijk helpen we ook bij het samenstellen van de mooiste wijnkaart. Samen met onze sommeliers kunnen we de wijnkaart samenstellen. Natuurlijk kan hierbij ook gekozen worden bij de andere bijzondere wijnen van de wijnhuizen met wie wij samenwerken.