Wijnproeverijen, vrijmibo & evenementen voor kantoor

Ben je op zoek naar een leuk uitje met collega’s? Wij organiseren de leukste wijnproeverijen, vrijmibo’s en borrels met wijn! Nu wij weer op kantoor mogen komen wij met onze sommelier(s) bij jullie langs op kantoor om jullie de mooiste wijnen te laten proeven. Overal in Nederland doen wij de wijnproeverijen op kantoor.

De wijnen die we proeven stellen we graag af op de deelnemers van de groep. Zijn jullie bijvoorbeeld groot fan van Italiaanse wijnen of juist dol op Nederlandse wijnen? Samen maken we er een mooi wijnevenement van!

Niets is te gek en voor alles is een oplossing! Bel ons voor de mooiste bedrijfsevenementen op 06 10 60 65 59 of stuur ons een e-mail op bonjour@halfes.nl.

Wijnproeverij Petit | wijnproeverij voor kleine teams

Bij kleine teams, tot 20 personen komen wij met één sommelier bij jullie langs op kantoor. Naast de wijnen, de wijnglazen en een interactieve borrel kunnen wij ook bijpassende borrelhappen regelen voor jullie Vrijmibo! Vanaf 25.00 per persoon.

Wijnproeverij Grand | borrel voor het MKB

Vanaf 20 personen komen wij met meerdere sommeliers en nemen iedereen mee in de beleving van het wijnproeven. We doorlopen het proces van het maken van wijn, hoe de wijnen smaken en natuurlijk hoe je nog meer en nog beter van wijn kan genieten. Vanaf 20.00 per persoon

Wijnproeverij Complet | bedrijven & events

Zijn jullie met heel veel wijnliefhebbers en willen jullie er een onvergetelijk evenement van maken? Wij helpen jullie graag met de borrel voor na jullie congres, jubileum of jullie bedrijfsuitje! Hoe we de borrel inrichten bepalen we met elkaar en onze eventplanners.

Alcoholvrije proeverij? Geen probleem!

Iedereen binnen een team moet zich vermaken, dus ook voor iedereen die zwanger is en liever geen alcohol drinkt. Hiervoor nemen wij een proeverij mee met unieke alcoholvrije dranken en limonades om er een geweldig feest van te maken. Op grote evenementen doen we dit met onze alcoholvrijbar.

Gaan jullie trouwen?

Gaan jullie trouwen en zoeken jullie de mooiste borrel! Wij verzorgen op locatie de mooiste wijnborrels voor jullie huwelijk! Wil je alvast meer zien wat wijn doen? Kijk dan op onze Instagrampagina!

Welke lekkere wijnen gaan we proeven tijdens de vrijmibo?

Al onze wijnen die wij schenken bij wijnproeverijen en evenementen importeren wij zelf. Wij staan nauw in contact met onze wijnboeren die ons de lekkerste Italiaanse wijnen, Franse wijnen, Portugese wijnen, Spaanse wijnen, Luxemburgse wijnen en wijnen uit Duitsland leveren. Naast normale wijnen hebben wij ook biologische wijnen, biodynamische wijnen én natuurwijnen.