Geplaatst op

2022: de leukste en lekkerste wijnfestivals van Nederland

wijnfestival groningen

Agenda Wijnfestivals 2022 in Nederland

Gelukkig kunnen we deze zomer weer volop genieten van een aantal fantastische wijnfestivals! Wil je onze lekkere wijnen proeven, dat kan! Wij staan namelijk op de volgende wijnfestivals:

Wijnfestival Groningen

Datum vrijdag 23 & zaterdag 24 september

Locatie Der Aa-kerk Groningen

Tickets 20.00 (hier staan de kaartjes voor het Wijnfestival Groningen)

Prijs per glas 2.50

Tijdens het Wijnfestival Groningen schenken verschillende wijnhandels en wijnimporteurs hun mooiste wijnen. Natuurlijk staan wij er met een hele mooie stand van Halfes en schenken wij de toppers uit onze collectie met kleine flessen wijn!

Vignerons du Terroir

Datum maandag 3 oktober 

Locatie ConcertLab, Utrecht

Tickets 39.75 (hier staan de kaartjes voor Vignerons du Terroir)

Bij Vignerons du Terroir schenken een paar wijnimporteurs hun beste Champagnes. Kijk voor meer informatie hier. Wij schenken er onze Champagne van Laureen Baillette-Prudhomme en al haar unieke champagnes.

vignerons du terroir champagne utrecht

Wil je een Wijnproeverij doen?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je collega’s, jaarclub of vriendengroep? Met alle liefde geven wij de mooiste en leukste wijnproeverijen met de lekkerste flessen wijn. Bekijk hier alles over de Wijnproeverijen die wij voor groepen verzorgen! Natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toekomen!