Geplaatst op

Wijnfestivals 2021: de agenda

Wijnfestivals Leiden

Agenda Wijnfestivals 2021 in Nederland

Gelukkig kunnen er wel een paar wijnfestivals doorgaan! Hier staan alle wijnfestivals in Nederland waar Halfes dit jaar bij is! We updaten wekelijks de agenda en houden ons natuurlijk aan de regels van het RIVM. Bij elk festival staat ook de link zodat je direct kaartjes kunt bestellen!

Wijnfestivals Leiden

Het Wijnfestijn in Leiden

Datum 27 & 28 augustus

Locatie Ambachtsplein, Leiden

Tickets 8.50 euro (hier koop je tickets!)

Tijdens het Wijnfestijn in Leiden op 27 en 28 augustus schenken verschillende wijnhandels en wijnimporteurs hun mooiste wijnen. Natuurlijk staan wij er met een hele mooie stand van Halfes en schenken wij de toppers uit onze collectie met kleine flessen wijn

Château Voor Buren

Datum 29 augustus

Locatie Marechausseemuseum, Buren

Tickets 12.00 euro (hier koop je tickets voor CvB!)

We geven ook een proeverij!

Al jaren wordt in de oude stad Buren een wijnfestival georganiseerd! Ook Halfes staat er met de editie in 2021 op 29 augustus in het stadje met onze lekkere kleine flessen wijn! Doe je mee met de Proeverij met Onbekende Druiven die wij geven? 

Wijnfestival Groningen

Datum 5, 6 & 7 november

Locatie Der Aa-kerk Groningen

Tickets 20.00

Early bird 17.50 (hier staan de kaartjes voor het Wijnfestival Groningen)

Prijs per glas 2.50

Tijdens het Wijnfestival Groningen schenken verschillende wijnhandels en wijnimporteurs hun mooiste wijnen. Natuurlijk staan wij er met een hele mooie stand van Halfes en schenken wij de toppers uit onze collectie met kleine flessen wijn!

Wil je een Wijnproeverij doen?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je collega’s, jaarclub of vriendengroep? Met alle liefde geven wij de mooiste en leukste wijnproeverijen met de lekkerste flessen wijn. Bekijk hier alles over de Online Wijnproeverijen die wij voor groepen verzorgen! Natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toekomen!