Geplaatst op

Wijnfestivals 2021: de agenda

wijnfestival groningen

Agenda Wijnfestivals 2021 in Nederland

Hier staan al onze wijnfestival voor de zomer van 2022

Gelukkig kunnen er wel een paar wijnfestivals doorgaan! Hier staan alle wijnfestivals in Nederland waar Halfes dit jaar bij is! We updaten wekelijks de agenda en houden ons natuurlijk aan de regels van het RIVM. Bij elk festival staat ook de link zodat je direct kaartjes kunt bestellen!

wijnfestival groningen

Wijnfestival Groningen

Datum 5, 6 & 7 november

Locatie Der Aa-kerk Groningen

Tickets 20.00 (hier staan de kaartjes voor het Wijnfestival Groningen)

Prijs per glas 2.50

Tijdens het Wijnfestival Groningen schenken verschillende wijnhandels en wijnimporteurs hun mooiste wijnen. Natuurlijk staan wij er met een hele mooie stand van Halfes en schenken wij de toppers uit onze collectie met kleine flessen wijn!

Wil je een Wijnproeverij doen?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je collega’s, jaarclub of vriendengroep? Met alle liefde geven wij de mooiste en leukste wijnproeverijen met de lekkerste flessen wijn. Bekijk hier alles over de Wijnproeverijen die wij voor groepen verzorgen! Natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toekomen!