Geplaatst op

De leukste stages van Nederland: stages met wijn!

gekoelde rode wijn terras

De leukste én uitdagendste stages van Nederland met wijn

Bonjour! Bij Halfes zoeken we altijd nieuw talent om onze wijnstart nog succesvoller te maken! Voor de zomer van 2021 en het najaar van 2021 zoeken we creatieve mensen die zichzelf kunnen identificeren met onze waarden en vinosofie.

Wij willen de mooiste unieke kleine flessen wijn van Europa verkopen om mensen een nog mooier moment te geven. Onze doelgroep zijn millennials (25 – 40 jaar) wie met name in de Randstad wonen en houden van een goed glas wijn. Zij zijn niet alleen bewust van de gezondheidsaspecten van alcohol, maar houden er ook van om af en toe te genieten.

Ook al zijn onze flessen klein, ons glas zit daardoor meer dan halfvol en we hebben veel in het vat zitten! Daarom zoeken we mensen om ons concept uit te breiden. Komende zomer en najaar willen wij vooral uit gaan breiden met stagiairs die een glas wijn lekker vinden én heel erg gemotiveerd zijn om een merk naar een hoger niveau te tillen.

We willen met jullie groeien!

Om Halfes naar een hoger niveau te tillen willen wij gaan uitbreiden op de klantervaring, ons klantenbestand en door te kijken naar alle mogelijke concepten die voor Halfes interessant kunnen zijn. Afgelopen jaar zijn we vooral gaan uitbreiden met online wijnproeverijen, een enorm succes. Maar dit succes heeft andere concepten en marketing op een lager pitje gezet. We hebben vier hele mooie stages waarbij de ontwikkeling van de stagiairs voorop staat. Dat is het uitgangspunt volgens ons van stages.

Naast je persoonlijke ontwikkeling staat ook de groei van Halfes centraal. Hiervoor is het belangrijk dat we een goede werksfeer hebben. De goede werksfeer maken we door met elkaar te lunchen, succes te vieren, mindere momenten te delen maar vooral af en toe genieten van een goed glas wijn.

Stagiaire New Business Development

Tijdens deze stage kijk je samen met Jasper naar projecten en concepten die passen binnen het concept van Halfes om nog meer mensen te laten genieten. Kun je goed omgaan met cijfers, concepten en data? Dan is deze stage echt iets voor jou! Alles over deze stage staat hier.

Stagiaire Community & Merchandise

Graag willen we van Halfes meer een merk maken met een volwaardige merkbeleving die past bij onze doelgroep. Heb jij geniale ideeën om het merk Halfes nog beter te maken en van onze huidige klanten merkambassadeurs te maken? Op deze pagina staat alles over deze uitdagende stage!

Stagiaire Wijnproeverijen & Evenementen

Afgelopen jaar zagen we dat alle evenementen digitaal moesten doorgaan. Ook de wijnproeverijen van Halfes gingen online. Een groot succes, maar we verwachten natuurlijk dat fysieke evenementen binnenkort weer mogelijk zijn. Denk aan verschillende wijnfestivals en kantoorborrels met de mooiste wijnen. Kan jij van water wijn maken tijdens evenementen? Dan zoeken we jou! Bekijk hier alles over de stage voor Wijnproeverijen & Evenementen.

Stagiaire Marketing

Natuurlijk willen we de naamsbekendheid van Halfes vergroten. Vooral onder millennials groeien we hard, maar we willen dat iedereen Halfes kent. Weet jij precies wat onze potentiële klanten happy maakt en hoe we onze huidige klanten met een big smile kunnen laten rondlopen? Lees hier alles over deze stage Marketing!

Met welke fles bubbels kom jij je contract vieren? Of neem alvast een kijkje op onze Instagram!