Geplaatst op Geef een reactie

Alternatieve Digitale Wijnproeverij Moederdag

Alternatieve Digitale Wijnproeverij Moederdag

Afgelopen Moederdag hebben we een Online Wijnproeverij georganiseerd. Helaas is de video van de proeverij zelf niet goed opgeslagen, waardoor we slechts enkele minuten beeldmateriaal hebben. Met een aantal van de mensen die niet live hebben mee kunnen proeven hebben we een kleinschalige wijnproeverij georganiseerd. Daarnaast heeft een aantal mensen aangegeven graag een algemene video te ontvangen over de wijnproeverij van Moederdag. Dat is deze video. Mocht je toch een gratis privé wijnproeverij willen met het Moederdagpakket, dan kun je ons altijd een e-mail sturen naar bonjour@halfes.nl en spreken we een tijdstip af.

Wil je graag meedoen met de Wijnproeverij voor Vaderdag? Dat kan! Op zondag 21 juni organiseren wij weer een Digitale Wijnproeverij voor alle papa’s van Nederland én voor jezelf. In de week voor Vaderdag versturen wij de Vaderdag Wijnbox naar je toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *