Geplaatst op

Waarom wil je bij Halfes wijn kopen?

  1. Wij verkopen kleine flesjes wijn van 37,5cl. Dit doen we omdat we zagen dat veel mensen willen genieten van een paar glazen wijn, maar een normale fles van 75cl teveel is.
  2. Lekker makkelijk, want dan hoef je niet met een volle doos te sjouwen. En we zijn ook een groothandel voor wijn; verkopen flessen aan slijters en speciaalzaken.
  3. Wij hebben geen aanbiedingen. Wijn en korting vinden wij niet zo’n goede combinatie. Wij willen dat iedereen verantwoord omgaat met alcohol, dus wij ook. Plus: wijn is geen goedkoop product en daar vragen we een eerlijke prijs voor.
  4. Wij verkopen bijzondere wijnen, zoals onze rosé uit Bordeaux die eigenlijk een clairet is.
  5. Wij selecteren en importeren onze wijnen zelf. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen en hebben we een uniek assortiment. Wij maken keuzes op basis van een proefgroep. 20 enthousiaste wijndrinkers bepalen met ons welke wijn we in ons assortiment op te nemen tijdens een grote wijnproeverij.
  6. Je kan wijn drinken van de mooiste wijngaarden én de leukste wijnboeren. En al onze wijnboeren selecteren we naast smaak natuurlijk ook op basis van hoe zij omgaan met de natuur, de mensen en de druiven. Zoals Tenuta la Luna del Vesuvio van onze Turchese en Rosso. Binnenkort komen we met een uitgebreid blog over onze wijnboeren.
  7. Vandaag besteld, morgen in je glas! Wil je het meemaken? Bestel ons Herfst Wijnpakket hier!