Geplaatst op

Nieuwe Website: nog makkelijker online wijn bestellen!

Nieuwe website Halfes

Nieuwe website: de beste kleine flessen wijn online

Halfes heeft een nieuwe website! Niet alleen een nieuw design, maar je kan nu je eigen wijnpakket samenstellen! Selecteer je favoriete wijnen, of wijnen die je graag eens zou uitproberen. Naast dat je makkelijk zelf een wijnpakket kunt samenstellen hebben wij ook zelf een suggestie voor een lekker wijnpakket met kleine flesjes wijn met 6 kleine flesjes wijn.

Alle flessen die voor 17h00 worden besteld versturen wij dezelfde dag zodat de wijn de volgende dag in je glas zit! Woon je toevallig in de stad Utrecht? Dan proberen wij de wijn nog dezelfde dag bij je af te leveren, zodat je ’s avonds al kunt genieten van een lekker glas wijn.

kleine prins van holset bubbels rood champagne nederlandse wijnOnze kleine flesjes wijn zijn stuk voor stuk unieke wijnen uit verschillende landen. Een land met bijzondere wijnen is Nederland! We hebben verschillende Nederlandse wijnen. Onze kleine flessen Limburgse bubbels, rode en witte wijnen zijn perfect voor op een doordeweekse avond. Nederlandse wijnen zijn ideaal, want de afstand van wijngaard tot glas is met Nederlandse wijn zo kort mogelijk.

Naast het bezorgen in Nederland bezorgen we onze kleine flesjes wijn ook in België! Heb je dorst gekregen? Kijk naar onze wijnpakketten en je kunt morgen al genieten van een glas heerlijke wijn. Ons hele assortiment kleine flesjes (Nederlandse) wijn vind je hier.

Naast het thuisbezorgen van de beste halve flessen wijn schrijven wij ook veel blogs over alle aspecten van wijn. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse wijnstreken zoals de BOB Vijlen, de meest aangeplante druif ter wereld  of de lekkerste wijncocktails.

Wil je nog meer genieten van kleine flessen wijn en eten? Volg ons op Instagram! Op Instagram houden we je op de hoogte over alles van Halfes en geven je inspiratie om nog meer te genieten!